+385 (0) 21 756 835 Vukovarska cesta 8, 21310, Omiš

O nama

PROFIL TVRTKE

Počeci poduzeća sežu do 1994. godine, kada je g. Nikola Dajaković osnovao poduzeće za trgovinu i prijevoz iz kojeg se kasnije razvija današnje poduzeće Dajaković d.o.o.. Danas smo sa šest tvornica betona prisutni na različitim projektima na području srednje i južne Dalmacije.

Glavninu svojih poslova baziramo na isporuci betona za turističke, stambene, poslovne i energetske objekte za domaće i strane izvođače i investitore.

MISIJA

Naša misija je da ostanemo profesionalni oplemenjujući svojim proizvodom život i prostor dok istovremeno radimo na dobrobiti zaposlenika i investitora.

Najvažnija vrijednost našeg poduzeća upravo je kvaliteta našeg proizvoda na koju smo silno ponosni, a u tom smjeru poduzeće i dalje nastavlja.

Individualan pristup i maksimalna prilagodba svakom kupcu, bilo da se radi o velikim korporacijama ili pojedincu naš je pokazatelj predanosti i izvrsnosti u poslovanju.

VIZIJA

Naša vizija je nastaviti dugogodišnju tradiciju poslovanja ulaganjem u nove tehnologije, dostavna vozila te brigom za zaposlenike čija kompetetnost omogućava da na zahtjeve klijenata odgovaramo visokokvalitetnim radovima.

Poduzeće Dajaković d.o.o. teži da izraste u vodećeg proizvođača betona na području Republike Hrvatske koji je prepoznat po društveno odgovornom poslovanju, usredotočenosti prema svakom kupcu i održivom razvoju koji je usklađen s interesima šire zajednice i zaštite okoliša.


TEMELJNE VRIJEDNOSTI

Temeljne vrijednosti definiraju nas kao poduzeće. Bez njih ne možemo ostvariti Viziju ni dostići Misiju. Stoga su naše temeljne vrijednosti sljedeće:

  • Sigurnost – je naš prvi prioritet. Pazimo na zdravlje i dobrobit naših zaposlenika. Razvijamo održiva rješenja te pokazujemo pravnu, etičku i društvenu odgovornost.
  • Usredotočenost na korisnike naših proizvoda i njihove potrebe – zadovoljstvo naših kupaca, korisnika proizvoda, naša je najveća vrijednost i stoga su središte pozornosti svih naših procesa i aktivnosti.
  • Društvena i ekološka odgovornost – podrazumijeva ekonomičnost poslovanja, čime smanjujemo negativne utjecaje na prirodni okoliš i uspostavu odgovornog odnosa prema svim dionicima u okruženju nabavljajući tehnološki najmoderniju opremu i vozila.
  • Poštenje – savjesno se odnosimo prema našim kupcima, dobavljačima, zaposlenicima i imovini.