+385 (0) 21 756 835 Vukovarska cesta 8, 21310, Omiš

PROJEKT KILA

Sa izvođačem A3 d.o.o. ugovorena je isporuka betona za projekt izgradnje 3 stambeno-poslovne zgrade u Splitu. Projekt Kila sastoji se od tri stambena objekta sa ukupno 156 stambenih jedinica, koji su smješteni na istočnom predjelu Splita, Kili.

Struktura stanova prilagođena je potrebama tržišta, što podrazumijeva garsonijere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove osmišljene na način da njihova iskoristivost, funkcionalnost i obilje prirodnog svjetla osiguraju ugodan boravak. Zelene površine s drvećem i cvjetnim nasadima integrirane su u okruženje objekata, a pristup zgradama omogućen je direktnim spajanjem na ulicu. Potpisnici Projekta Kila su arhitekti renomiranog splitskog Ateliera Šverko & Šverko.

Objekti se nalaze u neposrednoj blizini shopping centra City Center One koji sadržava veliki prehrambeni market, pekare, banku i bankomate, ljekarne, Hrvatsku poštu, knjižare, beauty salone i razne druge dućane. Na nekoliko minuta hoda od objekata Projekta Kila leži jedna od glavnih prometnica grada koja je dobro povezana javnim prijevozom s ostatkom grada. Predviđena količina betona je cca 8.000 m³.